Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ما می‌دانیم که وقتی پای سلامتی به میان می‌آید پیشگیری بهتر از درمان است، اما اگر بدون این که بدانید سلامت خود را تضعیف می‌کنید چه خواهد شد؟

به گزارش یاهونیوز، افرادی هستند که احساس می‌کنند همه چیز را درست انجام می‌دهند. آنان غذا‌های غنی از مواد مغذی می‌خورند، خواب کافی دارند و به باشگاه می‌روند، اما احساس خوبی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا پنج رفتار و شیوه زندگی وجود دارند که ممکن است به سلامت شما آسیب جدی وارد سازند:

۱-خوردن شکر خیلی زیاد
پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف بیش از حد قند با بیماری قلبی مرتبط است. دکتر «فرانک هو» پروفسور تغذیه در دانشگاه هاروارد می‌گوید: «تاثیر شکر اضافی بر چاقی و دیابت به خوبی اثبات شده است، اما یکی از زمینه‌هایی که ممکن است بسیاری از مردان را شگفت زده کند این است که چگونه قند می‌تواند تاثیر جدی بر سلامت قلب آنان بگذارد».

۲-نادیده گرفتن چربی شکم
اگر در طول سال‌ها دور کمر شما به آرامی بزرگ شده است وقت آن رسیده است که کاری در مورد آن انجام دهید. پژوهش‌های پیشین نشان داده‌اند که چاقی شکمی بیش‌تر از چاقی کلی با عوامل خطر قلبی عروقی مانند افزایش فشار خون، افزایش سطح‌تری گلیسیرید خون و دیابت نوع ۲ مرتبط است. مطالعات نشان داده‌اند که چربی دور شکم حتی با زوال عقل، آسم و برخی سرطان‌ها مرتبط است. چربی واقع در اطراف شکم به ویژه چربی احشایی اطراف کبد و اندام‌های داخلی بسیار التهابی است و متابولیک را مختل می‌کند: مولکول‌های التهابی را آزاد می‌کند که باعث مقاومت بیش‌تر نسبت به انسولین و ابتلا به ۲ دیابت و در نهایت بیماری قلبی عروقی می‌شود.

۳- نوشیدن مشروبات الکلی
پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حتی دفعات کم نوشیدن مشروبات الکلی می‌تواند به سرعت بر سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی بگذارد.

۴-تمام روز نشستن و بی‌تحرک بودن
یک سبک زندگی بی‌تحرک برای سلامتی شما وحشتناک است حتی اگر به طور منظم ورزش کنید. پژوهش‌ها نشان می‌دهند نشستن بیش از حد با بیماری‌های جدی مانند بیماری قلبی و دیابت مرتبط است. هرچه بیش‌تر بنشینید عضلات بزرگ شما از گلوکز منبع اصلی انرژی بدن بیش‌تر استفاده می‌کنند. نشستن بدون وقفه می‌تواند باعث افزایش سطح قند خون و افزایش باعث ترشح انسولین شود هورمونی که قند خون را تنظیم می‌کند.

۵-مصرف مکمل‌های سمی
مکمل‌های بدون نسخه یکی از دلایل اصلی آسیب کبدی در ایالات متحده هستند. بنابراین، همیشه پیش از مصرف با پزشک خود صحبت کنید (مخصوصا اگر دارو‌های تجویزی مصرف می‌کنید).

منبع: فرارو

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیماری تغذیه سلامت بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟